Toppmeny

Vi banker på hos:

damene_logo (23K)

Damen bak Damene

Vi er da prinsesser alle sammen innerst inne, sier Elisabeth Gullner og holder fornøyd opp en pin med en krone på toppen. På selveste Kvinnedagen den 8. mars lanserte damen i Greverudveien nettstedet: www.Damene.no". Og kronen er en selvskreven del av firmalogoen.

Nettstedet er ment å være et hjelpemiddel for kvinner i alle aldre hvor data utgjør en del av hverdagen. Målet med www.Damene.no er å fungere som en veiviser til viktig informasjon som allerede ligger ute på nettet. Reiseliv, Bøker, Karriere, Nettbutikker, Kultur og Livet, - vi har delt stoffet i seks kategorier som skal gjøre det lettere å finne frem i jungelen av informasjon. Er det noe du lurer på, kan du bare klikke deg inn på et av temaene og følge linkene videre til aktuelle nettsteder.

gullner (22K)

Elisabeth Gullner er også kvinnen bak nettstedet www.Damebedrift.no Med 15 års erfaring fra næringsliv og innen offentlig sektor, har hun etablert seg som selvstendig konsulent og øser villig ut sin kunnskap til andre kvinner som går med gründertanker.

     - Det er en del som er frustrerte på grunn av jobben men som ikke helt våger ta spranget over til noe annet. Å starte opp for seg selv, krever mot og ikke minst evne til å markedsføre seg. Samme hvor godt produktet er, hjelper det lite om du ikke klarer å markedsføre det. Alt for mange sitter stille og venter på at verden skal komme til dem. Der har kvinner mye å lære av mennene, og det er derfor det er så viktig å bygge opp kvinnelige nettverk. Målet med www.Damebedrift.no er å være et sted hvor kvinnelige gründere kan bli synlig gjort.

Hva med mennene da?
De klarer seg! De har så lange tradisjoner på å bygge nettverk at her er det kun damene som får komme på banen.

Hva skjer med Damebedrift.no, - tar Damene.no over?
- Nei, jeg kommer til å drive begge nettstedene videre. At kvinnelige gründere skal få "all den dra-hjelpen de trenger", er noe jeg har brent for lenge. Det er mer kommersielle interesser som ligger bak Damene.no. Ambisjonen på sikt er at det skal gi en grei lønn ved hjelp av annonseinntektene.

- Trenger vi enda flere nettsteder da?
- Det er det som er meningen med damene.no. Nettstedet skal være som en sil til god informasjon, forsikrer Elisabeth Gullner.

 
Spørsmål til Nordre Greverud Vel?, se kontakt-siden. Tekniske feil meldes til webmaster.