Toppmeny

Saker fra 2009

Endelig er jula her!

Søndag 29.november var det julegrantenning på Østli skole. 10 - 9 - 8 .... 2 - 1, og så skinte julegrana.
Nissemor var på plass i år igjen, og det er vi glade for, det blir liksom ikke jul uten henne. Og nissemor hadde med seg en skokk med nissebarn.
Noen av nissebarna spilte instrumenter (Oppegård skolemusikkorps), mens andre sang (Østli skolekor).
Det var juletregang, julemusikk, korsang, gløgg og pepperkaker.
Og helt til slutt kom selveste nissefar, selv om han har det veldig travelt nå i førjulstida. Han kom i hest og vogn og hadde med godteposer til alle barna.
Hele 245 poser ble delt ut, så hvis vi regner med alle små og store, var mellom 400 og 500 nisser samlet til fest!

Takk for en hyggelig kveld!

Styret i Nordre Greverud Vel ønsker alle en koselig adventstid og en hyggelig og avslappende jul!

Kallands Plass har fått en ny vår!

Gjett om ungene i gata er glade for at lekeplassen vår er blitt oppgradert? Etter åpningsfesten i vår har bruken av lekeplassen tatt seg kraftig opp. Her er det unger som svinger seg og klatrer hver dag. Og de to sittebenkene innbyr til å innta en bedre lunch der. Ungene på Greverud har fått et fristed som byr på mange spennende aktiviteter!

Her er noen stemingsbilder fra Kallands Plass i sommer.

Nabofest på Kallands Plass 19.juni

Fredag 19.juni arrangerte Nordre Greverud Vel stor åpningsfest av den nye lekeplassen. Alle på hele Greverud var invitert, og oppmøtet var veldig bra. Her kom både gamle og unge. Velstyret hadde satt opp langbord, tent grillen og pyntet til fest. Og fest ble det. Her var allsang, kaker, offisiell åpning av den nye lekeplassen, besøk av trollmor og kaker og kaffe. Nabofesten ble en suksess, og alle var enige om en ting: Dette skal vi gjøre til en fast tradisjon! Velkommen til ny sommerfest i juni 2010!

Hilsen styret i Nordre Greverud Vel

Dugnad på Kallands plass

Den 11.mai var det dugnad på lekeplassen i Østliveien, for mange kjent som Kallands plass. Vi hadde annonsert dugnaden blandt naboer og på webben vår, og oppmøtet var over all forventing. I løpet av 2 timer fikk ca 30 barn, mammaer og pappaer revet ned og kjørt bort det gamle og tilårskomne leksestativet. Lekebilen i tre ble flyttet for å gjøre plass til et nytt og litt større lekestativ, og selve lekeplassen ble utvidet med ca 2 meter i lengderetningen, noe som vil utgjøre ca 20 kvm. For oss som var til stede var det ekstra hyggelig og gøy å oppleve dugnadsiveren og samholdet.

De kvinnelige styremedlemmene i Nordre Greverud Vel har i tiden etter 11.maii brukt mange dugnadstimer på å male det rustne gjerdet med svart bengalakk, de har lukt og plantet nye planter, oljet lekeapparatene og malt bilen. Alf for at lekeplassen skal bi et mer innbydende samlingssted for alle Greverudbeboere.

I uke 25 vil det skje store forandringer på Kallands plass. Da vil det bli satt opp nytt lekestativ og 2 nye benker.

Vi i styret i Nordre Greverud Vel håper at Kallands Plass kan bli et hyggelig samlingssted i mange år fremover.

Nabofest på Kallands Plass, lekeplassen i Østliveien

[bilde]

Fredag 19.juni fra kl. 17.00 ønsker vi velkommen nabofest og offisiell åpning av den nyoppusede lekeplassen på Kallands plass. Ta med deg stoler, mat og drikke og bli med. Dette er en glimrende anledning til å bli kjent med noen flere i nabolaget, både voksne og barn!

Vi tenner tønnegrillene og sørger for langbord. Det blir leker for barna og kaker til kaffen. Ta gjerne med kubbespill, badminton, baller, bøtter og spader o.l. Og selvfølgelig åpner vi den nyoppussede lekeplassen med snorklipping!

NB: Høljer regnet ned utsetter vi festen til etter sommerferien!

Velkommen!

Mvh styret i Nordre Greverud Vel

Hei alle dere som liker å leke på Kallands Plass!

[bilde]

Vi i styret i Nordre Greverud Vel synes dette er et fint sted, men mener at det kan bli et enda flottere samlingssted for barn, unge og gamle i nærområdet vårt!

I fjor engasjerte vi gartner til å beplante og stelle bed og hekker for oss, og nå vil vi skifte ut det gamle, slitte lekeapparatet, med et flunkende nytt som allerede er bestilt! Håpet er at det vil være på plass i slutten av mai/begynnelse av juni, og innen den tid er det ting som må gjøres… Derfor håper vi dere som har glede av denne plassen, vil være med å hjelpe oss med å fjerne det gamle lekeapparatet på

Dugnad mandag 11. mai fra kl. 17

Vi trenger personer som kan stille med spade for å grave bort sand rundt lekeapparatet og langs alle rundstokkene som må flyttes. Vi trenger også folk som kan sage opp lekeapparatet og kjøre det bort på tilhengere til miljøstasjonen. Miljøstasjonen er åpen til kl. 19.30, så det vi ikke rekker å få kjørt bort da, får vi ta senere…

Vi satser på at mange møter opp (med muskler, spade, sag, tilhenger og det som ellers kunne være nyttig), og gleder oss til vi sees for å ta i et tak for nærmiljøet vårt!

Hilsen oss i styret

Eventuelle spørsmål angående dugnaden kan stilles til Pia Hærum tlf:92211608 eller Unni Letnes Nergård tlf: 99594187

Vinter på Nordre Greverud

Husk at slik var det hos oss i 2009!

Hold musa over bildet for å se hvor det er. Foto: Tone Holte og Pia Hærum
Spørsmål til Nordre Greverud Vel?, se kontakt-siden. Tekniske feil meldes til webmaster.